Returnarea produselor

Daca nu esti multumit de produsele pe care le-ai achizitionat de la noi, daca marimea sau culoarea nu sunt potrivite sau pentru oricare alt motiv, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Cheltuielile de expeditie in cazul returului sunt suportarte de catre client conform legislatiei in vigoare.

Cererile de retur se fac foarte simplu, completand un Formular de retur

- Returnarea produselor se face cu Fan Courier sau cu orice alt curier ales de tine.

- Rambursarea banilor se va face in termen de 14 zile calendarisitice de cand primim produsele returnate in contul bancar specificat in formularul de retur.

-  Produsele returnate trebuie sa fie in stare noua, fara uzura sau deteriorari, sa aiba toate etichetele si ambalajele originale si nedeteriorate. ATENTIE: Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea cererii de retur sau la diminuarea valorii returnate cu o suma care reprezinta costul readucerii la conformitate a produselor

- In cazul in care ai primit un produs neconform cu ceea ce ai comandat, te rugam sa ne semnalezi acest lucru in termen de 48 ore de la receptionare pe adresa de e-mail: office@terrasport.ro. Vei fi contactat imediat de catre un reprezentant Terra Sport iar produsul iti va fi inlocuit pe cheltuiala noastra.

- Daca doresti sa schimbi un produs pentru ca marimea nu corespunde sau din oricare alt motiv, costurile legate de expeditia primului schimb iti vor fi asigurate de Terra Sport in cazul in care valoarea produsului sau a produselor schimbate depaseste 300 lei. In situatia in care valoarea este sub 300 lei sau ai beneficiat déjà de un schimb gratuit, costurile legate de expeditie vor fi suportate de tine.