Cu o experienta bogata in comertul cu articole si echipamente sportive ce a inceput in 2001, Terra Sport iti pune la dispozitie confortul cumparaturilor on-line.
De peste 10 ani suntem unici importatori si distribuitori pentru brandurile REUSCH, NEXO, RUCANOR si reprezentanti GIVOVA in Romania din anul 2010.
Infiintat in 2003, brandul NEXO s-a impus in scurt timp in piata ca fiind “un specialist” in mingi, datorita calitatilor materialelor si a performantelor produselor sale.
NEXO ofera o intreaga gama de mingi de competitie, mingi oficiale si de antrenament dar si mingi speciale de antrenament pentru fotbal, handbal, baschet, volei si rugby.
Game de ghete de fotbal NEXO se distinge prin design si material de inalta calitate. NEXO ofera ghete de fotbal din piele sintetica si naturala, cu talpi care se adapteaza suprafetelor de joc: indoor, turf si talpa turnata.
In 1934 Karl Reusch producea in propriul atelier prima pereche de manusi cusute manual. Dupa zeci de ani, cu pasiune, dragoste pentru detalii si viziune pentru a produce manusi de cea mai buna calitate, in 1972 Reusch lanseaza prima colectie de manusi pentru schi. In 1973 in stransa colaborare cu celebrul portar Sepp Maier, Reusch creeaza prima pereche de manusi de portar din lume, un an mai tarziu reusind sa castige Cupa Mondiala.
Cu peste 80 de ani de experienta, REUSCH este liderul mondial in dezvoltarea si comercializarea manusilor si accesoriilor pentru portarii de fotbal si a manusilor si accesoriilor de schi.
Experienta acumulata in timp, profesionalismul unei echipe entuziaste precum si stransa colaborare cu sportivii profesionisti, sunt incorporate constant in dezvoltarea de tehnologii inovatoare. Astfel an de an, REUSCH vine cu colectii de produse noi, fiabile si de o calitate ireprosabila. Pentru REUSCH nu exista compromisuri in calitatea produselor.
Printre portarii care au folosit sau folosesc in prezent manusile REUSCH enumeram doar cateva nume célèbre precum: Julio Caesar, Dida, Marcos Reis, Fernando Muslera, Salvatore Sirigu, precum si romanii Ciprian Tatarusanu sau Florin Nita.
Din 1972, impreuna cu schiorii cu care a colaborat, REUSCH a castigat mai mult de 75% din totalul medaliilor competitiilor majore de schi alpin, precum Cupa Mondiala sau Jocurile Olimpice. Nume célèbre precum: Benni Raich, Marlies Raich, Marcel Hirscher, Anna Veith, Lindsey Vonn, Mikaela Shiffrin, Marco Buchel, Julia Mancuso sau Tina Maze au facut posibila aceasta unica performanta in sport.
Brand Italian fondat in 2008 care in scurt timp s-a impus ca lider in piata echipamentelor sportive.
Colectia GIVOVA include echipamente profesionale pentru fotbal, volei, baschet, handbal, atletism.
Brandul benefiziaza de o vizibilitate continua prin parteneriate cu cluburi de Liga I din Italia- AC Chievo Verona, Carpi FC si Liga II – Avellino, Salernitana, echipa nationala de fotbal a Maltei, Iranului. In 2010, la doar 2 ani de la infiintare, Givova a fost partenerul tehnic al lotului olimpic al Serbiei care a participat la Olimpiada de la Londra din 2012.
Din 1956 RUCANOR este sinonimul sportului facut pur si simplu din placere. RUCANOR este un brand olandez cu traditie in domeniul sportului cu filiale si distribuitori in intrega Europa.
Cu o gama larga de articole si echipamente sportive de calitate superioara si preturi competitive, RUCANOR urmareste sa aduca placerea de a face sport pentru un stil de viata sanatos.
RUCANOR este o marca de famile ce are ambitia de a va aduce sportul cat mai aproape! Cu cea mai mare placere!